Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Росіянин намагався підкупити прикордонницю 2100 тисячами доларів

Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
1/2
Під час складання постанови про заборону в’їзду в Україну терміном на три роки громадянин РФ прикордонникам запропонував кошти в розмірі 2100 доларів США за безперешкодний пропуск через державний кордон. Про це повідомили 13 березня Гал-інфо у пресслужбі Держприордонслужби.

Сьогодні, 13 березня, в пункті пропуску для міжнародного повітряного сполучення "Запоріжжя" під час оформлення рейсу "Мінськ-Запоріжжя" було виявлено громадянина РФ 1991 року народження, який порушив порядок в`їзду до тимчасово окупованої території України АР Крим та виїзду з неї.

Під час складання постанови про заборону в’їзду в Україну громадянин РФ прикордонникам запропонував кошти в розмірі 2100 доларів США за безперешкодний пропуск через державний кордон.

Військовослужбовець від неправомірної винагороди відмовилася та повідомила особі про кримінальну відповідальність та викликала співробітників Національної поліції. В діях громадянина РФ вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі". Крім того, росіянин не зможе потрапити в Україну протягом трьох років, про що складено відповідний протокол.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ