Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські війська обстріляли Київ: є жертви

Російські окупаційні війська завдали ударів по Подільському та Святошинському районах Києва, а також Осокорках.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на пресслужбу ДСНС.

Так, у Святошинському районі Києва внаслідок влучання боєприпасу в дев’ятиповерховий житловий будинок, сталося незначне пошкодження будинку з подальшими незначними локальними загораннями на поверхах (останні три фотографії у дописі). О 05:36 загорання локалізовані. Від ДСНС залучено 10 осіб та 5 од. техніки.

Також у Святошинському районі внаслідок влучання боєприпасу в шістнадцятиповерховий житловий будинок сталися значні руйнування будівлі з подальшим загоранням з 1 по 16 поверхи. На місці події виявлено тіла двох загиблих людей, 35 громадян врятовано. Від ДСНС залучено 45 чоловік особового складу та 6 од. техніки.

Водночас у Подільському районі Києва, внаслідок влучання боєприпасу в десятиповерховий житловий будинок, сталося загорання з 1 по 5 поверхи. О 06:46 пожежу локалізовано, а о 06:51 - ліквідовано. Підрозділом ДСНС врятовано 1 особу, яку госпіталізовано до лікарні. На місці було залучено 10 чоловік особового складу та 2 од. техніки ГУ ДСНС у м. Києві.

У районі Осокорків внаслідок обстрілу сталося влучання боєприпасів в двоповерховий приватний житловий будинок з подальшим загоранням.

О 05:57 загорання локалізовано на площі 10 м кв., а о 06:40 - ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.
Від ДСНС залучалося 10 чоловік особового складу та 2 од. техніки.

Також вибуховою хвилею пошкодило фасад будівлі станції "Лукянівська" та службові приміщення. Під час руху поїзди не зупинятимуться на станції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ