Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

російські ЗМІ повідомляють, що у літаку, який впав був євген пригожин

У тверській області росії впав приватний літак. Попередньо, він належав власнику приватної військової компанії «вагнер» євгену пригожину, який теж значився серед пасажирів.
Фото з Telegram-каналу 112

У рф розбився військовий літак: є загиблі
Про падіння літака повідомляють пропагандистські Telegram-канали Baza та 112, пропагандистське агентство «ТАСС», а також російська служба «Радіо Свободи», - зазначає Громадське.

За даними Міністерства з надзвичайних ситуацій росії, літак Embraer Legacy упав поблизу села куженкіно, що між тверю та великим новгородом. На борту перебували 10 людей, з них 3 члени екіпажу. За попередньою інформацією, всі, хто перебував на борту, загинули. Серед пасажирів значився євген пригожин, повідомили в росавіації.

Наближений до ПВК «вагнер» Telegram-канал стверджує, що літак збила російська протиповітряна оборона. Місцеві жителі перед падінням літака нібито чули два розриви, що властиві ППО. Також там заявляють, що другий приватний борт пригожина наразі курсує в небі над москвою. А втім, заяв від структур пригожина наразі немає.

Пропагандистські Telegram-канали «ВЧК ОГПУ» та «МИГ россии» також повідомляють, що на борту впалого літака міг перебувати командир ПВК «вагнер» дмитро уткін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ