Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Розбійний напад: поліція затримала 23-річного мешканця Новояворівська

4 липня, близько 17.10, до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад в одній з гуртівень у місті Новояворівськ. Про це повідомили 19 липня у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото: поліція Львівської області

До розкриття злочину були залучені оперативники управління карного розшуку та співробітники управління кримінального аналізу поліції Львівщини, а також слідчі та оперативники кримінальної поліції Яворівського районного відділу поліції.

Як встановили правоохоронці, невідомий чоловік, погрожуючи продавцю предметом, схожим на пістолет, заволодів коштами в сумі 12 тисяч гривень, після чого втік.

Провівши оперативно-розшукові заходи та вивчивши відео з камер спостереження «Безпечна Львівщина», поліцейські встановили, що до розбійного нападу причетний 23-річний мешканець міста Новояворівськ.

У нього було виявлено та вилучено предмет, схожий на пістолет, та інші речові докази.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ