Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Розбив вікно та пограбував будинок: на Львівщині затримали зловмисника

Як повідомили 22 квітня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, на Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до крадіжки з будинку.
Фото: поліція Львівської області

У Яворівський відділ поліції 21 квітня з заявою про крадіжку зі свого будинку звернулась 52-річна мешканка одного з сіл району. За словами заявниці, злодій проник у будинок, пошкодивши вікно та заволодів її особистими речами та майном.

За вказаною адресою виїхали слідчо-орперативна група територіального відділу поліції, інспектор-кінолог зі службовим собакою. Пес взяв слід і невдовзі правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України неподалік місця скоєння злочину.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 23-річний мешканець Київської області. Речові докази правоохоронці у нього вилучили.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавленя волі на строк від трьох до шести років.  Проводиться досудове розслідування, невдовзі суд обере затриманому міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в одному з під’їздів у Львові вбили чоловіка: зловмисників розшукують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ