Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Розлив колектора та перебої з електрикою: Львовом пройшла сильна гроза

Сьогодні, 17 липня, близько 21.00 у Львові пройшла гроза. Внаслідок негоди стався розлив колектора на вул. Торф’яній, відбулось підтоплення, деякі будинки мають перебої з електропостачанням. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.
ФОТО: EXPRES.UA

Як повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, комунальні служби вже працюють, аби оперативно ліквідувати наслідки злив.

Через те, що одномоментно випала велика кількість опадів, у кількох будинках ливнева каналізація не впоралась із тою кількістю води, на кількох дорогах частково забились дощеприймачі та не могли приймати воду. Є випадки зірваних потоком води каналізаційних люків.

Працівники «Львівелектротрансу» проведуть огляд трамвайних колій з метою виявлення замулених місць, що утворились через сильні потоки води, аби розчистити колію, і електротранспорт міг рано вчасно виїхати на лінії.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, за прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 18 липня вночі по місту очікується гроза та шквалистий вітер 15-20 м/с. Мерія закликає містян зважати на прогноз погоди й бути обачними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ