Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Розтрощив своє авто і заявив про викрадення

Вночі проти вівторка у Львові чоловік розтрощив своє авто, втік та заявив про те, що автомобіль викрали. Про це повідомила Патрульна поліція Львівщини.

Як розповіли у поліції, сьогодні, 5 червня, близько пів на першу ночі на вулиці Хуторівка автомобіль Dacia Logan в’їхав в електроопору і зніс її. Водій, недовго вагаючись, вибрався з автомобіля і втік з місця пригоди. Однак було достатньо свідків, які бачили порушника.

За 15 хвилин після аварії, чоловік побачивши на проспекті Червоної Калини патрульних, заявив про викрадення автомобіля. Очевидці і відео з камер спостереження ринку поруч дали змогу встановити особу водія. Ним виявився 27-річний чоловік, який і заявив про заволодіння його транспортним засобом.

Порушник був з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Проходити перевірку на вміст алкоголю в організмі він відмовився як на місці, так і в медичному закладі. Порушник написав відмову слідчим, які приїхали на місце пригоди, щодо викрадення автомобіля. На водія склали два протоколи: за керування напідпитку та скоєну ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ