Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Самбісти зі Львівщини – призери етапу Кубка світу

Етап Кубку світу з боротьби самбо відбувся у Лімасолі (Кіпр) з 15 по 21 лютого. Україну на турнірі представляли 43 спортсменів, з яких двоє – з Львівської області.
Фото: Львівська ОВА

Як повідомив начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як, Ярослав Михайлюк та Нікіта Берегульський здобули три медалі на двох:

Ярослав Михайлюк – 19-річний самбіст виборов «золото» у спортивному самбо серед юніорів до 88 кг. Це вже друга велика перемога для Ярослава, який нещодавно став чемпіоном на всеукраїнських змаганнях. Вітаємо Ярослава і його тренерів – Семена Сударікова та Романа Шміла.

Нікіта Берегульський – 20-річний спортсмен посів перше місце у спортивному самбо та друге місце у бойовому самбо серед чоловіків до 98 кг. Це ще одна важлива перемога для Нікіти, який нещодавно став віцечемпіоном Кубка України. Великі вітання Нікіті та його тренеру – Федору Загурі за відмінну підготовку та високі досягнення.

«Ярослав Михайлюк та Нікіта Берегульський є майстрами спорту України. Вони двоє – студенти Львівського державного університету фізичної культури, а на змаганнях представляють Комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу імені Юрія Кутенка», – додав Роман Хім’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ