Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ Львівщини оперативно реагуватиме на порушення

На Львівщині будуть створені зведені мобільні групи оперативного реагування. Про це повідомили Гал-інфо у прес-центрі Управління Служби безпеки України у Львівській області.
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Йдеться, зокрема, про своєчасне виявлення та припинення незаконної діяльності пов'язаної із підпільним виробництвом та збутом підакцизних товарів, блокування нелегального грального бізнесу, протидію протиправній вирубці та продажу деревини. Про це повідомив очільник УСБУ у Львівській області, коментуючи підсумки спільних наради керівників правоохоронних органів, які відбулися протягом першого кварталу.

"Варто сказати, що наші співробітники вже успішно працюють у складі податкових постів на підприємствах, що виробляють підакцизні товари. Підвищений контроль стосується і лісової галузі регіону. Тут важливо акцентувати увагу на роботі, що ведеться із місцевим населенням", - підкреслив керівник обласного управління Служби.

Тож звертаємося до громадян із проханням інформувати УСБУ у Львівській області про випадки зловживання службовим становищем працівників лісових господарств та посадовців вказаних галузей, а також про інші виявлені факти порушення законодавства. Вся інформація буде ретельно перевірятись.

Інформацію просимо надсилати на e-mail.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ