Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ на Закарпатті затримала торгівця зброєю

Співробітники Служби безпеки затримали в Ужгороді місцевого мешканця, який організував перероблення у бойову та продаж контрабандної зброї. Про це повідомили кореспонденту в УСБУ у Закарпатській області.

Як відзначили у відомстві, зловмисник разом зі спільниками налагодив у обласному центрі переробку шумових пістолетів та набоїв до них у бойові. Потім "товар" поштою надсилався клієнтам по всій території України.

Правоохоронці затримали торгівця зброєю поблизу ужгородського залізничного вокзалу одразу після відправлення ним чергового замовлення. З автомобіля зловмисника співробітники спецслужби вилучили кейси з трьома вже переробленими під бойові пістолети та патрони калібру 9 мм.

Під час обшуку майстерні, розташованої у помешканні одного із спільників, було вилучено ще чотири перероблені пістолети. Відкрито кримінальне провадження за ст. 201 та ст. 263 Кримінального кодексу України.

Організатора групи затримано відповідно до ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення всіх учасників групи, кола покупців та шляхів надходження контрабандної зброї до України.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ