Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ перекрила контрабанду екстазі до України, організовану телевізійником

СБУ
СБУ
СБУ
СБУ
СБУ
СБУ
СБУ
СБУ
1/4
Служби безпеки України перекрила канал постачання в Україну особливо небезпечної психотропної речовини МДМА (екстазі) з однієї з країн Західної Європи. Про це Гал-інфо повідомили у прес-центрі СБ України

25-річний колишній працівник провідного вітчизняного телеканалу замовляв наркотики з-за кордону через Інтернет. Крім того, на причетність до трафіку психотропів перевіряється і діючий співробітник цього ж телеканалу, який мешкав з контрабандистом в одній квартирі.

Оперативники спецслужби затримали ділка у приміщенні одного з поштових відділень Києва під час отримання чергової посилки, в якій містилося 100 таблеток екстазі.

Під час обшуку в орендованій квартирі, яку чоловіки винаймали у Шевченківському районі столиці, правоохоронці вилучили ще 66 таблеток МДМА.

Слідчі Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ