Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ викрила міжрегіональне угруповання на незаконному зберіганні зброї

Співробітники Служби безпеки України спільно з Національною поліцією в межах заходів, спрямованих на недопущення зриву виборів Президента України, викрили організоване міжрегіональне угруповання на незаконному зберіганні зброї. Про це інформує Прес-центр СБ України.

Оперативники спецслужби встановили, що учасники групи протиправно вивозили військові засоби ураження з району проведення операції Об’єднаних сил.

З переправленої зброї зловмисники робили «закладки» на території Київської та Запорізької областей. Співробітники СБУ задокументували факти протиправної діяльності учасників угруповання. Також зловмисники зберігали засоби ураження у власних помешканнях.

Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили у схронах та за місцями проживання фігурантів справи одинадцять протитанкових керованих ракет ПТУР «Метис» у пусковому контейнері, три реактивні протитанкові гранати РПГ-22, дванадцять реактивних гранат ПГ-7В, тринадцять ручних гранат, п’ятдесят два 30-мм артилерійських снаряда, вісімнадцять підривачив, три гранати, понад півтора кілограма вибухівки та майже п’ять тисяч набоїв.

Служба безпеки України й надалі вживатиме вичерпних заходів для забезпечення безпечного і вільного волевиявлення громадян на виборах Президента України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ