Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ викрила підпільний цех з виробництва неякісних антисептиків

Фото: СБУ
Фото: СБУ
Фото: СБУ
Фото: СБУ
Фото: СБУ
Фото: СБУ
1/3
Служба безпеки України блокувала у Дніпропетровській області виготовлення і збут оптових партій фальсифікованих дезінфікуючих засобів у регіоні. Про це інформує прес-центр СБУ.

Троє мешканців Кривого Рогу організували нелегальне виробництво антисептиків для продажу. Підпільний цех ділки облаштували на околиці міста в орендованому приміщенні на закритій території промислової бази.

Фігуранти виготовляли фальсифікат під виглядом відомого вітчизняного бренду із сировини сумнівного походження. Готову продукцію вони пропонували через інтернет і поштою переправляли її замовникам. Також ділки реалізовували товар у власних оптово-роздрібних торговельних точках.

Під час слідчих дій за місцем виготовлення контрафакту, у помешканнях та автомобілях фігурантів правоохоронці вилучили майже 4 тисячі флаконів готового для продажу підробленого антисептику, 300 літрів спирту невстановленого походження, гліцерин, порожню тару, поліграфічну продукцію і записи чорнової бухгалтерії. 

За попередніми оцінками фахівців, загальна вартість виявленого товару становить майже мільйон гривень.

У межах розпочатого кримінального провадження вирішується питання щодо повідомлення про підозру учасникам оборудки.

Також перевіряється інформація щодо причетності до виробництва фальсифікату посадовців правоохоронних органів, які ймовірно сприяли протиправній діяльності.

Заходи із викриття підпільного виробництва проводились під процесуальним керівництвом Криворізької місцевої прокуратури № 2. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ