Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ затримала "єдинороса", який приїхав за українським паспортом

Служба безпеки України повідомила, що затримала на адмінкордоні з анексованим Кримом члена російської партії "Єдина Росія" Ігоря Кучерявого.

Про це інформує Українська правда з посиланням на прес-службу СБУ.

"На адміністративному кордоні із тимчасово окупованою територією АР Крим контррозвідники Служби безпеки України затримали активного прибічника анексії півострова, члена російської правлячої політичної партії "Єдина Росія" Ігоря Кучерявого".

"Контррозвідники спецслужби отримали інформацію, що член так званого Севастопольського регіонального відділення партії "Єдина Росія" планує прибути на материкову част

ину для отримання українського закордонного паспорта".

В СБУ заявили, що Кучерявий відомий своєю антиукраїнською позицією. У 2014 Кучерявий сприяв російській окупації Кримського півострова. Зокрема, він причетний до організації блокпостів у Севастополі та охороні громадського порядку.

Кучерявий також був нагороджений медаллю Міноборони РФ "За возвращение Крыма" та ювілейним знаком ФСБ РФ "Ветераны спецслужб России защитникам Крыма и Севастополя".

 

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ