Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

«Сексуальне виховання» дитини: чоловік періодично ґвалтував 10-річну дівчинку

У Києві чоловік протягом року розбещував 10-річну доньку жінки, з якою перебував у цивільному шлюбі. Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Київській області.

До поліції звернулася жінка з повідомленням про те, що чоловік, із яким вона перебуває у цивільному шлюбі, ґвалтував їхню малолітню дитину. Мати дівчинки знайшла у квартирі фото, які зробив чоловік: на них зафіксовані розпусні дії, які він вчиняв із дочкою.

Поліцейські знайшли зловмисника за місцем мешкання та доставили до управління поліції. 49-річний чоловік пояснив правоохоронцям свої дії як «сексуальне виховання» дитини.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження із попередньою правовою кваліфікацією ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України.

У поліції назначено ряд експертиз, які необхідно провести для остаточної кваліфікації злочину.

Наразі зловмисник перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ