Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Шахраї забрали в пенсіонерки 200 тис. грн

У Львові зловмисники залишили пенсіонерку без заощаджень. Скориставшись довірливістю жінки, шахраї заволоділи її коштами в сумі понад 200 000 гривень. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

До Галицького відділу поліції звернулася за допомогою 76-річна львів’янка. За словами заявниці, біля багатоквартирного будинку, де вона мешкає, до неї підійшли двоє чоловіків. Зловмисники повідомили, що пенсіонерка по акції виграла посудомийну машину і повинна сплатити один відсоток податку, та попросили жінку показати кошти.

Потерпіла пішла до квартири і винесла звідти конверт, у якому зберігала свої заощадження. Шахраї, переглянувши вміст конверту, віддали його жінці, пообіцявши повернутися з «призом». Коли вони пішли, пенсіонерка виявила у конверті замість грошей нарізані білі папірці.  Аферисти заволоділи коштами в сумі 7000 доларів США, 150 євро та 13 000 гривень.

Правоохоронці встановлюють особи зловмисників, проводиться досудове слідство.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ