Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Що думаєте про культуру у Львівській громаді: пройдіть опитування

Мешканців Львівської громади запрошують долучитися до онлайн-опитування про культуру. Це можливість висловитися про події та процеси в культурі, улюблені заклади, а також те, чого бракує і що варто покращити у сфері. Про це повідомили у ЛМР.

Як наголошують в Інституті стратегії культури, який власне й проводить опитування, відповіді на запитання тематичної анкети допоможуть зрозуміти, якими є актуальні культурні потреби та запити мешканців Львівської міської територіальної громади. Результати опитування важливі для оновлення пріоритетів розвитку сфери культури та покращення культурної політики громади — Стратегії розвитку культури.

Анкета доступна онлайн, є анонімною, її заповнення забирає 10-15 хв. Заповніть самі — і поділіться. Збір відповідей триває до 31 липня включно.

Пройти опитування можна за посиланням

Анкетуваннями хочуть охопити мешканців усіх 20 населених пунктів Львівської громади: міста Львів, Винники і Дубляни, смт Брюховичі та Рудне, села Малехів, Лисиничі, Підбірці, Рясне-Руське, Підрясне, Малі Грибовичі, Ситихів, Великі Грибовичі, Збиранка, Гряда, Воля-Гомулецька, Зашків, Зарудці, Завадів, Малі Підліски.



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ