Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Що загрожує поліцейському, який вчора збив у Львові двох жінок?

ДБР розслідує ДТП у Львові, внаслідок якої травмовано двох пішоходів. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 24 серпня, у Прес-службі Державного бюро з розслідувань.

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди у м. Львові за участю поліцейських, внаслідок якої травмовано двох пішоходів.

За попередньою інформацією 23 серпня 2019 року близько 14:40 екіпаж поліції на службовому автомобілі марки «Mitsubishi Outlander» здійснив наїзд на двох жінок, які переходили проїжджу частину вулиці. За кермом автомобіля перебував працівник патрульної поліції, який знаходився при виконанні службових обов’язків. Унаслідок ДТП пішоходам заподіяно тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких встановлюється.

Причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються слідством, проводяться відповідні експертизи. Наразі слідчі ДБР проводять огляд місця події та інші невідкладні слідчі дії.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Львівської області. Кваліфікація: ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Довідково. Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

1. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, -

карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ