Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Щодо екс-начальника державної виконавчої служби Криму розпочато справу - за державну зраду

Прокуратурою Автономної Республіки Крим за матеріалами Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада) відносно колишнього начальника державної виконавчої служби Автономної Республіки Крим. Про це повідомили в ГПУ.

Своїми діями він сприяв зміні територіальної цілісності та недоторканості держави.

Зокрема, усвідомлюючи, що починаючи з лютого 2014 року територія Автономної Республіки Крим та м. Севастополь тимчасово не підконтрольна органам влади України, з особистих мотивів, всупереч інтересам України, вирішив перейти на бік ворога, шляхом працевлаштування на умовах окупаційної влади.
Після прийняття присяги судових приставів Російської Федерації, цього громадянина України призначено виконуючим обов’язків заступника начальника управління Федеральної служби судових приставів Росії по нелегітимному державному утворенню «Республіка Крим».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ