Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Шість людей отруїлось у львівському фастфуді

У Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області надійшли повідомлення про госпіталізацію 6 хворих з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція», «гостра кишкова інфекція». Про це повідомили 7 липня у пресцентрі Держпродспоживслужби.

У Головне управління  Держпродспоживслужби у Львівській області надійшли повідомлення з Державної установи «Львівський обласний центр  контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» та КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»  про те, що у КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» впродовж 04.07. – 06.07.23 госпіталізовано 6 хворих з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція», «гостра кишкова інфекція».

Дані особи харчувалися у закладі швидкого харчування «Донер Маркет» за адресою: м. Львів, вул. Володимира Великого, № 59 «в».

На цей час проводяться санітарно-епідеміологічне розслідування та позаплановий захід державного контролю субʼєкта господарювання щодо встановлення можливих причин та умов виникнення спалахів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ