Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: Школярі Запоріжжя змагалися у турнірі з Української революції
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

Школярі Запоріжжя змагалися у турнірі з Української революції

Запорізький обласний центр патріотичного виховання молоді організував турнір з настільної гри «Сто років Української революції». У ньому взяли участь 12 команд з 12 шкіл Запоріжжя, які продемонстрували чудові знання з історії державотворення.

Про це повідомив УІНП з посиланням  на прес-службу Запорізької обласної ради.

За правилами настільної гри, команди пройшли жеребкування, під час якого визначилися суперники першого етапу, в подальшому – на ігровому полі зустрілися найсильніші учасники. Настільна гра схожа на більшість з подібних розважальних ігор, в яких черговий рух клітинами визначається за кольором ігрового кубика. А переможцем стає той, хто дістається до фінальної клітини першим. Але результативність кожного руху по ігровому полю визначається правильними відповідями на запитання ведучого гри.

Гру створено за матеріалами Українського інституту національної пам’яті.

"Історія рухається по спіралі і раз на сто років, історичні події повторюються. Сьогодні Україна перебуває в складній ситуації, але важливо розуміти, що ніхто крім нас не вирішить долю нашої держави. Важливо знати історію рідної країни, аби не повторювати помилки минулого та бути активними творцями сучасної держави", - зауважив керуючий справами виконавчого апарату Запорізької обласної ради Володимир Подорожко й закликав школярів долучатися до державотворення, до процесів, які відбуваються у місцевому самоврядуванні.

Нагадуємо, макети гри "Українська революція 1917 - 1921 років" для друку можна завантажити на сайті "Українська революція".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ