Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Школярки вкрали у львів’янки телефон і собаку

До Галицького районного відділу міліції звернулась 20-річна львів’янка. Заявниця розповіла працівникам міліції, що під час вечірньої прогулянки із собакою на неї напали двоє невідомих дівчат. В жертви відібрали мобільний телефон і собаку, завдавши при цьому збитків на суму 2 000 гривень, повідомила прес-служба Львівського міського управління міліції.

За скоєння цього злочину встановлено двох школярок 13 та 15 років, у яких вилучено мобільний телефон заявниці. Собаки, який належить потерпілій, у грабіжниць виявлено не було.

На цей час відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 КК України (грабіж). За скоєння цього виду злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від чотирьох до шести років.

«Зважаючи на юний вік зловмисниць, суд може застосувати міру покарання нижчу, ніж це передбачено санкцією відповідної статті Кримінального кодексу України», - розповів начальник кримінальної міліції у справах дітей міста Львова Павлов Лихач.

Разом із цим, на батьків дівчат будуть складені адміністративні протоколи за статтею 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ