Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Шкребуть по закапелках: на війну кремль відправляє війська тихоокеанського флоту

Низка військових з’єднань держави-агресора раніше не були безпосередньо залучені до ведення бойових дій проти України
фото ГУР

З метою поповнення санітарних та безповоротних втрат російських окупаційних військ, яких вони зазнають під час бойових дій в Україні, а також укомплектування нових військових підрозділів москва відправляє на війну особовий склад тихоокеанського флоту рф, а також 11-ї армії ВПС та ППО.

Про це у телеграмі повідомляє ГУР.

Вказані військові з’єднання держави-агресора раніше не були безпосередньо залучені до ведення бойових дій проти України.

Згідно з рішенням командувача тихоокеанського флоту рф віктора лііни, ротації до Сирії повністю припинені, і весь особовий склад відправляється в зону бойових дій на територію України. Йдеться про 2000 російських військовослужбовців із пріморского та камчатского країв рф.

Ще близько 400 солдатів з числа військових частин 11-ї армії ВПС та ППО, дислокованої на території хабаровского краю рф, латамуть діри 155-ї та 40-ї бригад морської піхоти росії, які ведуть бойові дії проти України та мають некомплект через величезні  втрати.

Частина особового складу з військових з’єднань далекого сходу рф увійде до нової мотострілецької бригади держави-агресора, яку формують у воронєжі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ