Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

​Штурм по-російськи: один в полоні, тринадцять – «200»

Молодий воїн Іван на псевдо «Мажор» розповів, як відбили ворожий штурм прикордонники, які в складі Сил оборони України тримають позиції на Донецькому напрямку.

У цьому бою Іван відігнав за допомогою гранатомета ворожий танк, ліквідував російського інструктора на псевдо «золотий», який впритул цілив у прикордонника, але через негаразди з автоматом не зміг зробити постріл. Побратими кажуть, що Іван закидав ворога гранатами, якими цілив на відстань до 70 метрів. Воїн встигав не лише відбивати напад загарбників, а й фрагментами фільмувати все на власний смартфон. 

У результаті бою бійці Держприкордонслужби ліквідували дві групи ворожих штурмовиків, а одного рашиста взяли в полон. Полонений виявився жителем нижнього новгорода, якого на війну забрали з колонії, у такий спосіб колишній в’язень планував втекти. Він розповів, що на штурм вони заходили за підтримки танка двома групами по 7 осіб, кожна група на БМП. Їм в голову заклали, що українці непідготовлені та воюють з примусу. Полонений нецензурно висловив захоплення та подив від того, що його полонили прикордонники. Ще більше його здивувало, коли він дізнався вік Івана. «Я 98-го року і я твою групу за…*(двохсотив)», ­– відверто наголосив боєць Держприкордонслужби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ