Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Швидкий ранковий макіяж: як зробити просто

Швидкий ранковий макіяж: як зробити просто

Не хочете довго стояти біля дзеркала під час ранкових зборів? Тоді тримайте прості поради, як швидко освіжити свій зовнішній вигляд і зробити легкий макіяж на кожен день. Для нього знадобляться BB- або CC-крем, консилер, палетка для контурингу, тіні або олівець для брів, туш для вій, нюдова помада або блиск і мінімум два пензлі: пухнастий — для рум’ян і скульптора, скошений — для моделювання форми брів.

juryMRsxi9cUSpdzlrS7e8GA7UvwmjZ07h0PVRoZwIQJ0ZDeMXpJZfOhz8mayZMEvizQ9gN0ZhE_ACIXHAv8lHtYLzrEzq-ZVZqQQJKFkPvTf-oUOq6pd3xI60Kn8Ji37osTBJ1m

Запорука успішного макіяжу

Щоб декоративна косметика добре лягала на шкіру, важливо заздалегідь її зволожити. Нанесіть свій звичний зволожувальний крем, а ще краще — напередодні скористайтеся нічною маскою: наприклад, італійський бренд Collistar пропонує відповідний засіб для обличчя та шиї, спрямований на живлення, пом’якшення й ліфтинг.

Проте вранці доведеться почекати хоча б 10 хвилин, доки крем убереться. Це особливо важливо, якщо у вас жирна або комбінована шкір, бо тон може просто скачатися. А щоб не гаяти час, можете заварити каву.

vdHD54MAcK6yKs541_AGJ7_3_gRAxn9mhWPP8Csp0OPnJhSB6JHNRhmHvIXjUvW9t8gzUkzOApU_-FEOQ7wl6cXh39zTT_8FOsu4sqYkjSTB_Rq7msvKED-lM3Jj1-yfRaioIHqV

Покрокові рекомендації

Переходимо до найвідповідальнішого моменту — нанесенню макіяжу. Переконайтеся, що пензлі чисті та сухі. А якщо будете розтушовувати засоби руками, обов’язково вимийте їх, щоб не поширити мікроби по шкірі.

  1. Тонким шаром нанесіть тональний засіб — на кожен день краще утриматися від щільного покриття та віддати перевагу BB- або СС-крему. Навіть на проблемній шкірі він доречніший, ніж важка тональна основа.
  2. Замаскуйте консилером темні кола, пігментні плями, постакне та почервоніння в зоні носа. Під очима використовуйте засоби з легкою, рідкою консистенцією. На інших ділянках можна ненадовго залишити консилер, щоб він підсохнув, а вже після розтушувати — так він краще перекриє дрібні недоліки.
  3. Сухим або кремовим скульптором підкресліть вилиці та овал обличчя. Використовуйте для розтушовування пухнастий пензлик і рухайтеся в напрямку від центру до периферії. Важливо, щоб відтінок засобу був максимально схожим на природну тінь. Можете використовувати скульптор як тіні для повік: промалюйте складку верхньої повіки й трохи затемніть зовнішній куточок, щоб надати погляду виразності.
  4. Нанесіть рожеві рум’яна на яблучка щік і додайте трохи продукту на верхню повіку для створення природної свіжості.
  5. Хайлайтер нанесіть на верхню точку вилиць, спинку носа, внутрішній куточок ока, «галочку» над верхньою губою та вигин брови. Щоб денний макіяж мав природний та акуратний вигляд, використовуйте засоби дрібного помолу, які імітують здорове сяяння шкіри. Якщо не подобається зайвий блиск, можна використовувати тіні світлого відтінку, щоб надати обличчю об’єму.
  6. Розчешіть брови та нафарбуйте їх тінями чи олівцем, що збігається з відтінком волосся. Розтушуйте лінії скошеним пензлем.
  7. Нафарбуйте вії тушшю, попередньо усунувши надлишки засобу з пензлика.
  8. Нанесіть зволожувальну помаду або блиск як завершальний етап. Якщо вирішите скористатися матовою помадою або олівцем для губ, обов’язково перед цим зволожте шкіру.

Залишилося тільки привести волосся до ладу — та ваш свіжий образ на кожен день готовий!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ