Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сімейний лікар зі США волонтерив на Львівському вокзалі

Андрій Логінський народився та проживав у Сполучених Штатах Америки. Відданий пластун та сімейний лікар змалечку плекав любов до України, адже обидва його дідусі – зі Львова.

Про це розповіли в Львівській ОДА.

«Коли почалась повномасштабна війна росії проти України, каже, не здивувався. Зважаючи на історичні факти, розумів, що вона невідворотна. Просто дивитися новини було не сила, вирішив їхати, щоб допомогти українцям. Спершу як волонтер надавав медичну допомогу українським біженцям у Польщі», – розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

А впродовж останніх шести місяців є невід’ємною частиною команди наших волонтерів медико-психологічної допомоги на Головному залізничному вокзалі у Львові.

«Мене дуже вразили професіоналізм, злагодженість та оперативність, з якими допомагають людям волонтери у блакитних жилетах. Тому для мене велика цінність бути одним із них, щоб зустрічати, розраджувати та допомагати тим, кому це потрібно зараз найбільше. Радію, що можу бути корисним. Навчаю колег тактичної медицини. Волонтерство – це важка робота. Але вся втома зникає, коли відчуваєш вдячність від людей, яким допоміг. Дякую також моїм рідним, які підтримали мене у цьому рішенні», – поділився Андрій Логінський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ