Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Скала» і «Зірка» зіграли внічию у товариському матчі

У неділю, 3 липня, стрийська «Скала», готуючись до нового сезону 2016/2017 років, провела черговий спаринг проти дебютанта Прем`єр-Ліги – кіровоградської «Зірки».
ФК "Скала"

Гра відбувалася на полі готельно-спортивного комплексу «Камелот», що розташований за 9 кілометрів від Ужгорода. Саме там проводить свої навчально-тренувальні збори кіровоградська «Зірка». До слова, у цьому мальовничому куточку Закарпаття свого часу готувалися до футбольних баталій київське «Динамо», харківський «Металіст», запорізький «Металург» тощо. Кіровоградці заїхали на тренувальний збір до Закарпаття 30 червня. Там окрім гри зі «Скалою», вони планують провести ще три поєдинки: 6 липня суперником «Зірки» буде словацький «Кошице», а 9 – «Верес» (Рівне). Останню гру кіровоградці проведуть 13 липня. Суперник наразі визначається. Збір завершиться 14-го липня, і команда розпочне безпосередню підготовку до прем’єрного поєдинку з донецьким «Шахтарем».

Як розповів головний тренер «малиново-зелених» Василь Малик, гра розпочалася з деяким запізненням, оскільки дорога до Ужгорода була важкою через сильний дощ і зливу. Проте вже сам поєдинок проходив за хорошої погоди. Кіровоградці на правах господаря з перших хвилин пішли вперед. «Скала» грала в своїй улюбленій манері від оборони, розраховуючи на швидкі контратаки.

Першим відкрили рахунок гравці «Зірки». На 10-й хвилині їм вдалася масована комбінаційна атака, після якої гравець по центру вийшов на ударну позицію і метрів з одинадцяти пробив Олега Білика. Стрияни могли відігратися вже невдовзі, коли Скакун вибіг на ударну позицію, проте «Зірку» врятував воротар.

А от після того, як «малиново-зелені» вчергове підловили ківоградців на контратаці, рахунок став нічийним. Роланд Білала метрів з 16-ти влучно пробив у ближній кут.

Ще до перерви міг вивести «Скалу» вперед Назар Кміть, однак із завершальним ударом з перспективної позиції у нього не склалося. З рахунком – 1:1 команди й пішли на перерву.

У другій половині зустрічі картина на полі не змінилася, хоча обидві команди провели багато замін. Зокрема, Василь Малик переглядав серед інших й Назара Стасишина, вихованця клубної Академії футболу, який донедавна виступав за «Скалу» U-19. «Зірка» більше атакувала, а стрияни грали другим номером. У «Зірки» було дві нагоди, щоб вирвати перемогу, однак у першому випадку «Скалу» врятував Роман Герич, який після перерви замінив Олега Білика, а в другому випадку за стриян зіграла стійка воріт.

Матч проти кіровоградської «Зірки» стрияни провели таким складом:

Олег Білик (Роман Герич, 46), Петро Стасюк (Назар Стасишин, 75), Тарас Максимович, Валерій Бондаренко, Юрій Антонів (гравець на перегляді, 46), Владислав Клименко, Назар Кміть (Віталій Рябушко, 46), Володимир Пришнівський (гравець на перегляді, 46), Дмитро Скакун (Роман Ботвинник, 50), Василь Цюцюра, Роланд Білала (Володимир Шваб, 46). 

Наступний спаринг Скала» проведе у Стрию, 5 липня, на полі стадіону «Сокіл» проти ФК «Львів». Початок матчу об 11 годині. 

ФК «Скала»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ