Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Скандал в українському боксі: "Продивус - колаборант та зрадник", - Сосновський

Багаторічний головний тренер національної збірної України з боксу Дмитро Сосновський в інтерв’ю Kamp-sport прокоментував останні події в аматорському боксі.

Мова, зокрема, про Конгрес Міжнародної боксерської асоціації (ІВА), який відбувся в Стамбулі і запам’ятався ганебними обіймами Володимира Продивуса з одіозним росіянином Умаром Кремльовим (очільником ІВА) та відмовою представника українського боксу на Конгресі ІВА підтримати ідею призупинення членства Федерації боксу росії після публікацій у соціальних мережах на підтримку президента росії путіна, російської політики та війни в Україні.

Як повідомив Дмитро Сосновський, Продивус ніякий не президент Федерації боксу Україн. Фейкова  конференція, яка нібито обрала його президентом ФБУ, пройшла з великими порушеннями. Фактично він сам себе назвав президентом.

"Не розумію, як його зареєстрували в Мін'юсті. Продивус - ніякий не президент, він - самозванець. Я вже не раз казав і повторю ще раз: Продивус робить все для того, щоб розвалити український бокс.

Продивус не має морального права очолювати ФБУ. Він колаборант і зрадник нашої Батьківщини. Це однозначно. Але мене цікавлять і інші люди. Ті президенти регіональних федерацій, ті діячі, тренери, які лайкають і підтримують його дописи в соцмережі, вітають з обранням на посаду в ІВА", - зокрема зазначив Сосновський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ