Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Смертельна ДТП на Львівщині: донька загинула, батьків госпіталізували

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 22 серпня, близько 17.00 на автодорозі Львів - Луцьк в селі Колоденці, Кам'янка-Бузького району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановити поліцейські, сталося зіткнення вантажівки "ДАФ" під керуванням 41-річного мешканця Рівненської області з автомобілем "ВАЗ 2101", яким керував 49-річний мешканець Кам'янка-Бузького району, після чого легковик з'їхав в кювет.

Від отриманих травм пасажирка "ВАЗу", 7-річна донька водія, загинула на місці події. Водія легкового автомобіля та його 34-річну дружину із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ