Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Смертельна ДТП на Львівщині: водія-втікача затримала поліція

Поліцейські затримали водія, причетного до скоєння смертельної ДТП на Львівщині. Про це повідомили 30 жовтня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Внаслідок події загинув 59-річний місцевий мешканець Самбора.

29 жовтня, о 21.40 у Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в райцентрі на вулиці Степана Бандери невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода та втік з місця події. Від отриманих травм постраждалий – 59-річний місцевий мешканець, помер на місці події.

До пошуків водія-втікача були задіяні працівники всіх служб територіального підрозділу поліції.

Невдовзі правоохоронці встановили, що до скоєння смертельної дорожньо-транспортної пригоди причетний 62-річний мешканець Самбора – водій автомобіля «Тойота».

За фактом слідчі територіального відділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Водія «Тойоти» затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ