Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Смертельна ДТП у Харкові: Зайцеву і Дронова залишили під вартою

У Харкові суд залишив під вартою обох водіїв-учасників дорожньо-транспортної пригоди з шістьма загиблими, що сталася на вулиці Сумській, - УНІАН.

Відповідне рішення сьогодні, 24 липня, ухвалив Київський райсуд Харкова.

За відомостями прокуратури, Геннадій Дронов і Олена Зайцева перебуватимуть під вартою без можливості внесення застави ще протягом двох місяців.

Адвокати Дронова та Зайцевої просили суд змінити своїм підзахисним міру запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт з носінням електронного засобу контролю. Натомість представник прокуратури наполягав на продовженні підозрюваним тримання під вартою. Наступне засідання призначене на 31 липня 14:00.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року у Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, що рухався на червоне світло світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов.

Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар та збив 11 пішоходів. На місці загинули п’ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні. Суд взяв під варту Дронова та Зайцеву на час проведення розслідування у справі. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ