Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Смертельні ДТП на Львівщині: поліцейські розслідують обставини

Протягом минулої доби на Львівщині внаслідок наїзду автомобілів загинули двоє пішоходів. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

В поліцію 13 грудня о 07.38 надійшло повідомлення про те, що в селі Дернів Кам’янко-Бузького району сталася автопригода.

Як попередньо встановили поліцейські, 39-річний мешканець селища Добротвір, рухаючись автомобілем «Форд Мондео», скоїв наїзд на 40-річного жителя району. Від отриманих травм чоловік загинув та місці події.

Ще одна  дорожньо-транспортна пригода сталася на Жовківщині о 20.50. Як з’ясували правоохоронці, на автодорозі Львів – Рава-Руська водій автомобіля «Део Ланос», 27-річний житель одного із сіл району, вчинив наїзд на 51-річного місцевого мешканця. Травми, отримані пішоходом, виявилися несумісні з життям.      

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ