Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні у Червонограді відбудеться центральний матч Прем’єр-ліги області

У середу, 12 квітня, соснівський «Рочин» та спортивно-культурний клуб «Демня» зіграють перенесений матч 2 туру чемпіонату Прем’єр-ліги. Центральний поєдинок першого кола чемпіонату відбудеться у Червонограді на стадіоні «Шахтар». Початок матчу юнацьких складів о 15:00, а дорослих – о 17:00.

Матч чемпіонату України серед аматорів між соснівським «Рочином» та «Агробізнесом» з Волочиська зібрав на трибунах чимало поціновувачів гри мільйонів. Трибуни стадіону «Шахтар» були заповнені на добрих три чверті. Такій кількості вболівальників сприяло чимало факторів: повернення якісного і водночас хорошого за рівнем футболу до Червонограда, хороший суперник «Рочина», а також сонячна погода.

У майбутньому поєдинку «Рочина» та «Демні» можна однозначно все повторити за винятком погодних умов. Стовідсотково якими вони будуть не скаже ніхто, а от сумнівів у тому, що при сонячній погоді на трибунах «Шахтаря» поціновувачів футболу збереться більше, мабуть, сумнівів немає ні в кого. СКК «Демня» - сильний і водночас принциповий суперник для «Рочина», а відтак написати те, що боротьба у цьому матчі розгорнеться не жарт – не написати нічого. Матчі між цими командами ставали окрасою чемпіонату Прем’єр-ліги в останні сезони і наступний матч не стане винятком. Такі поєдинки – насолода для вболівальників, однак важка та клопітка праця для гравців, їхніх тренерів та президентів. Ціна кожної помилки у цьому матчі матиме дуже велике значення.

На відміну від «Рочина», «Демня» невдало стартувала у новому чемпіонаті Прем’єр-ліги. Команда Юрія Войтовича та Павла Котовенка вдома з рахунком 0:1 у першому турі поступилася «Миколаєву». Соснівський «Рочин», повернувшись до старої назви клубу, здобув першу перемогу у Торчиновичах, де з рахунком 2:0 впевнено обіграв місцевий «Кар’єр». Нагадаємо, тоді за «Рочин» влучними ударами відзначилися Андрій Кохман та Микола Богданов. Останній забив з пенальті.

Зважаючи на турнірну таблицю, «Рочину» важливо буде перемогти «Демню» у себе вдома. У разі  перемоги команда Володимира Підкіпняка зможе відірватися від «Демні» уже на 6 очок після двох турів, а це, погодьтеся, дуже і дуже багато. Втім, які б команди в турнірній таблиці місця не займали, ігри між такими суперниками – це завжди принципові матчі. На вболівальників в будь-якому випадку чекає свято футболу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ