Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні у Дрогобичі зустрінуть тіла двох захисників

Сьогодні, 2 січня, Дрогобицька громада зустріне ще двох загиблих Героїв – дрогобичанина Андрія Більовського та стебничанина Константина Грузіна. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Андрій Більовський

Андрій Більовський

Воїн стояв на захисті України з січня 2023 року. Був стрільцем-снайпером 1 відділення 2 десантно-штурмового взводу 9 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону вч А-0224. Виконував бойові завдання та пройшов чимало гарячих точок фронту. Отримав поранення в вересні, але знову повернувся на передову.

З листопада 2023 року підрозділ захисника перекинули на Донеччину, у справжнє пекло. Воїн загинув 27 грудня цього року під час виконання бойового завдання з захисту України на Донецькому напрямку фронту.

У Андрія залишились батьки, брат і сестра.

Зустріч траурного конвою відбудеться на Перехресті Героїв сьогодні, 2 січня о 13:00. О 13:30 на площі Ринок у Дрогобичі проведуть загальноміське прощання, після чого конвой з тілом Героя повезуть в Раневичі, до батьківського дому захисника.

Конвой прибуде до села орієнтовно о 14:00, домовину з тілом повезуть на рідне подвір’я для прощання, після чого в церкві села Раневичі проведуть чин похорону.

Поховають полеглого Героя на кладовищі в селі Раневичі.

Під час захисту України від ворога також загинув стебничанин Константин Грузін.

Константин Грузін

Константин народився 23 серпня 1974 року у с. Жовте Дніпропетровської області.

Проживав у Стебнику. Закінчив ЗОШ №7, згодом навчався в Стрийському училищі. Працював на підприємстві «УКРГАЗ видобування» газорізальником.

Був прекрасним батьком та чоловіком, надійним братом та сином.

В час повномасштабної війни Константин став на захист України. Був навідником 2-го мотопіхотного відділення мотопіхотного батальйону вч а-0998.

На жаль, 28 грудня 2023 року, під час виконання бойового завдання з захисту України стебничанин загинув.

З рідних у загиблого залишились дружина, три доньки, батьки, сестри.

Зустріч траурного конвою на Перехресті Героїв відбудеться сьогодні, 2 січня, о 13:00. О 13:30 на майдані Шевченка в Стебнику проведуть загальноміське прощання, після чого в церкві Різдва Пресвятої Богородиці проведуть чин похорону.

Вічна пам’ять Героям!

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, сьогодні у Львові проведуть в останню путь трьох захисників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ