Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні у Львові попрощаються із захисником Віталієм Нікітчуком

Сьогодні, 28 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Віталієм Нікітчуком, який загинув від рук російського окупанта, захищаючи Україну. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Гарнізонний храм аап. Петра і Павла. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Віталій Нікітчук (20.07.1987-22.09.2023). Львів’янин.

Віталій Нікітчук

Навчався у Середній загальноосвітній школі № 99 міста Львова. Здобув вищу освіту за спеціальністю «Соціологія» в Інституті гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка».

Закінчив кафедру військової підготовки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Обіймав посаду супервайзера на одному із місцевих підприємств. Захоплювався футболом: брав активну участь у численних спортивних змаганнях. Обожнював проводити час із дітьми, був надзвичайно позитивною людиною і мав широке коло друзів.

Молодший лейтенант. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив державу на південному напрямку у лавах 132-го окремого розвідувального батальйону Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Віталія Нікітчука залишилися бабуся, батьки, дружина, двоє дітей, брат та тесть із тещею.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/society/public-sector/298490-zavtra-lviv-poproshchaietsia-iz-zakhysnykom-vitaliiem-nikitchukom
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ