Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні у Львові проведуть в останню путь захисника Артура Головіна

Сьогодні, 20 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Артуром Головіним, який загинув від рук російського окупанта, захищаючи Україну. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Гарнізонний храм аап. Петра і Павла. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Артур Головін (19.10.1984-12.09.2023). Львів’янин

Артур Головін

Навчався у Середній загальноосвітній школі I-III ступенів №78. Здобув освіту у Професійно-технічному училищі №48 (сьогодні – Державний професійно-технічний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище комп'ютерних технологій та будівництва»).

Після завершення навчання працював у будівельній сфері в місті Львові. У вільний час захоплювався колекціонуванням марок.

Із початком повномасштабного вторгнення, попри відсутність військового досвіду, став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Артура Головіна залишився брат.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/society/public-sector/298390-zavtra-lviv-poproshchaietsia-iz-zakhysnykom-arturom-holovinym

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ