Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні у Львові відбудеться масова перевірка укриттів

Сьогодні протягом дня райони Львова проводять перевірку укриттів, які є у комунальній власності.

Про це повідомив міський голова Андрій Садовий у своєму телеграм-каналі.

"Сьогоднішній вечір треба присвятити власній безпеці.  Вечір відкритих укриттів, толока, збори – називайте це як хочете, але треба бути. Агресію маємо перевести у конструктив і результат. Безпека – це головне.", - написав мер.

Відтак сьогодні з 18 до 20 год усі укриття, які розташовані у житлових та нежитлових приміщеннях, мають бути відкритими. Як зазначив Андрій Садовий, це можливість мешканцям зустрітись, перевірити стан своїх сховищ та ще раз домовитись про їхню роботу під час повітряної тривоги.

"Це стосується усіх укриттів у місті. Якщо у вашому будинку немає підвалу чи паркінгу – найближче сховище можете знайти на картіЯкщо з 18 до 20 укриття закрите, або є інші проблеми з ним – звертайтесь на Гарячу лінію міста за телефоном 1580. По всіх проблемних точках пройде комісія. Про результат буде повідомлено", - додав він.  

Протягом дня райони проводять перевірку укриттів, які є у комунальній власності. Керівники цих закладів мають контролювати стан та доступність, але також перевірити вказівники, які інформують про те як добратись до цього укриття з вулиці, якщо ви не місцевий. Всі інформаційні стенди потрібно актуалізувати, зробити помітними та зрозумілими.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ