Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Спіймали зловмисника, який повідомив про "замінування" складів у Львові

Оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими Львівського районного управління поліції №1 викрили 29-річного мешканця Львова, який надав неправдиве повідомлення про замінування складів у місті.
Фото поліція Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Повідомлення про замінування складських приміщень на вулиці Богданівській у Львові надійшло у поліцію 8 листопада о 23:20. На місці події працювали слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівщини. Зокрема довелося здійснити евакуацію. Правоохоронці обстежили приміщення складів та прилеглі території, однак вибухонебезпечних предметів не виявили.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від двох до шести років.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 29-річний львів’янин. Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ