Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стало відомо дату бою Василя Ломаченко проти Девіна Гейні

Боксер Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) офіційно підписав контракт на бій з американцем Девіном Гейні (29-0, 15 КО) за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

Про це повідомила компанія Top Rank Boxing.

Сторони досягли попередньої домовленості про бій ще на початку березня, а кілька тижнів потому – підписали контракт на саму подію. На кону стоятимуть пояси IBG, WBA, WBC та WBO – усі вони належать Гейні.

Бій Ломаченко-Гейні відбудеться 20 травня (за київським часом – в ніч з суботи на неділю, 21 травня) в американському Лас-Вегасі. Прийматиме подію комплекс MGM Grand Las Vegas.

Поєдинок Гейні та Ломаченка міг відбутися у березні 2023 року, однак оскільки Гейні сповідує іслам, боксер вирішив провести бій проти Василя після Рамадану.

За словами Девіна Гейні, бій проти Василя Ломаченка, ймовірно, стане для нього останнім у легкій вазі. Після цього поєдинку 24-річний американський боксер перейде до першої напівсередньої ваги.

35-річний Ломаченко проводить тренувальний табір у США. Його останній бій відбувся у жовтні 2022 року, коли Василь переміг Джамейна Ортіса у першому для себе поєдинку за 10 місяців. Натомість Девін Гейні у тому ж жовтні 2022 року провів бій-реванш проти Джорджа Камбососа та захистив звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ