Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стало відомо, коли може відбутися бій Усика за титул чемпіона світу

Інтерконтинентальний боксер року за версією WBO український боксер Олександр Усик свій довгоочікуваний бій за звання чемпіона світу може провести у квітні або травні 2016-го року в США. Про це розповів тренер спортсмена Джеймс Алі Башир.

"Усик буде боксувати за титул чемпіона світу десь у квітні або травні 2016-го року. Я думаю, що він боротиметься за титул у своїй ваговій категорії, швидше за все, цей бій відбудеться у США. Ми приїдемо сюди, організуємо тут наш тренувальний табір і будемо посилено готуватися до поєдинку", - зазначив він.

Крім того, тренер українського боксера наголосив, що Усик хоче побити рекорд Холіфілда. Зазначається, що Евандер Холіфілд став чемпіоном у 15-раундовому поєдинку свого 12-го бою в кар'єрі, після чого його відвезли в лікарню.

"Усик – дуже хороша людина і дуже хороший боксер. Він уважно слухає наші настанови і робить все, як треба. Він відмінно проводить усі свої раунди в поєдинках. Я вдячний йому за витончену та уважну роботу на рингу. Він робить саме те, що я від нього вимагаю, він своєчасно відправляє суперника в нокаут. Я щасливий працювати з Олександром", - підсумував Джеймс Алі Башир.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ