Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини Львова: Стало відомо, що буде у Львові в камяниці на пл. Ринок, 42
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

Стало відомо, що буде у Львові в кам’яниці на пл. Ринок, 42

скрін
скрін
1/2
Декілька днів тому відбулася вступна зустріч представників сфери культури з напрацювання концепції мистецького простору кам’яниці на пл. Ринок, 42. Про це 8 лютого на своїй сторінці у Facebook написала депутатка Львівської міськради, представниця постійної комісії культури, а віднедавна і директорка Інституту Стратегії культури, і керівниця відділу інформації “Мистецького об’єднання “Дзиґа” Юлія Хомчин.

"Декілька днів тому відбулася вступна зустріч представників сфери культури з напрацювання концепції мистецького простору кам’яниці на пл. Ринок, 42, нежитлові приміщення якої восени 2019-го було передано в оренду Управління Культури департаменту розвитку Львівської міської ради. Інститут стратегії культури підготував та опублікував коротке резюме зустрічі й подальші наміри.

А вже на суботу, 15 лютого (з 10.00 до 18.00), на цю тему запланована групова робота за спеціальною британською методологією, куратор процесу - Bohdan Shumylovych. У результаті отримаємо одну цілісну ідею, що має лягти в основу концепції простору на Ринку, 42.

Заявку на участь можна подати до 11 лютого (23:59), передбачений відбір. 

Долучайтеся до творення нового культурного майданчика в серці нашого міста", - написала Юлія Хомчин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ