Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стан Шумахера залишається критичним

Стан німецького автогонщика Міхаеля Шумахера, який одержав черепно-мозкову травму в результаті падіння на гірськолижному курорті, залишається критичним, але стабільним. Міхаель Шумахер перебуває в комі, і жодних змін за останні години не відбулося. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на AFP.

Шумахер перебуває в одному з госпіталів Гренобля вже четверо діб. З ним постійно перебуває його сім`я: дружина Корінна, 16-річна донька Джіна-Марія і 14-річний син Мік.

Палата Шумахера розташована на п‘ятому поверсі будівлі лікарні, весь поверх оточено співробітниками безпеки. Охорону було посилено після того, як один із журналістів намагався проникнути в палату гонщика під виглядом священика. 

Менеджер Шумахера Сабіна Кем прибула в госпіталь сьогодні близько полудня, проте цього дня не планується організовувати прес-конференцію. До цього лікарі сповіщали про стан Шумахера щодня.

У п`ятницю, 3 січня, Шумахеру виповниться 45 років. 

Вранці 29 грудня, катаючись на лижах у французькому Мерібеле, Шумахер вдарився головою об каміння. На вертольоті 44-річного екс-гонщика було доставлено до лікарні Мутьє (за 15 кілометрів від місця падіння), а відтак до Гренобля. Лікарі ввели Шумахера, у якого було діагностовано серйозні ушкодження головного мозку, в стан штучної коми.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ