Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Столичні оперативники затримали чоловіка, який підстрелив чоловіка у кафе

Столичні оперативники затримали чоловіка, який підстрелив чоловіка у кафе минулого тижня у Дніпровському районі. Станом на сьогодні, 18 липня, постраждалий перебуває у дуже важкому стані. Про це Гал-інфо повідомли у відділі комунікації поліції Києва.

40-річний киянин відпочивав у кафе на вул. Курнатовського. До приміщення зайшло троє невідомих чоловіків і відразу попрямували до відвідувача. Між чоловіками зав’язалася бійка, у результаті якої киянин отримав вогнепальні поранення тіла.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів столичні поліцейські встановили місце знаходження підозрюваного. Зловмисник переховувався у місті Ізмаїл Одеської області. Не виключно, що він мав намір залишити країну.

Однак завдяки кропіткій роботі та злагодженій співпраці оперативників Києві та Ізмаїла, лиходія затримано та доставлено до столиці. Ним виявився 51-річний місцевий мешканець, який неодноразово був судимий за тяжкі злочини.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання про обрання міри.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ