Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Столичні правоохоронці встановлюють причину вибуху у квартирі

Столичні правоохоронці встановлюють причину вибуху у квартирі в місті Біла Церква. Інформує відділ комінікації ГУНП в Київській області.

Сьогодні, 11 квітня, близько 01:00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в квартирі по вулиці Крижанівського міста Біла Церква стався вибух.

Виїздом на місце події групи реагування патрульної поліції встановлено, що в квартирі перебував 30-річний господар. Господар розповів правоохоронцям, що він майстер-ювелір і у ванній кімнаті виготовляв хімічну речовину для очистки ювелірних виробів. Коли він ввімкнув світло у кімнаті, раптово стався вибух, внаслідок чого чоловік отримав опіки другого степеню. Лікарі надали постраждалому медичну допомогу, після чого відпустили його додому.

На даний час на місці події працюють слідчо-оперативні групи Білоцерківського відділу поліції та служби з надзвичайних ситуацій. Правоохоронці встановлюють обставини, в результаті яких стався вибух у квартирі.

За даним фактом слідчим відділом Білоцерківської поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 267 (порушення правил поводження з вибуховими, легкозаймистими та їдкими речовинами або радіоактивними матеріалами) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ