Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Стрілянина у Харкові: поліція затримала 5 осіб

У Харкові сталася стрілянина: поліція затримала 5 осіб. Слідче управління ГУНП в Харківській області відкрило три кримінальні провадження. В ході досудового розслідування затримано п’ятеро осіб в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Про це повідомили в ГУ поліції Харківської області.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління Андрій Шарнін, відомості по факту завдання чисельних поранень харків’янину 1972 року народження внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. 

Щодо подій на вулиці Клочківській та проспекту Перемоги, 77 відкриті два кримінальні провадження за ч. 4, ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

В ході досудового розслідування встановлено, що п’ятеро осіб здійснювали активні хуліганські дії. 
Вони затримані в порядку ст. 208 КПК України. Четверо з них - мешканці Харкова, один – з міста Дніпро. 

За попередніми даними, причини конфлікту мають побутове підґрунтя.

Під час слідчих дій вилучено 4 помпові рушниці, одна одиниця автоматичної зброї, два травматичних пістолета, які направлені на експертизу. 

Працівники поліції звертаються до всіх свідків та очевидців подій надати інформацію, у тому числі фото- та відеоматеріали до слідчого управління за адресою вул. Весніна, 14, 2 під’їзд, або повідомити наявну інформацію за телефоном 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ