Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд арештував другого підозрюваного у вбивстві 5-річного хлопчика

Голосіївський районний суд Києва арештував на два місяці без можливості внесення застави поліцейського Володимира Петровця, другого підозрюваного у вбивстві 5-річного хлопчика у Переяславі-Хмельницькому, - передає Радіо Свобода.

Стало відомо, що другого підозрюваного у вбивстві дитини взяли під варту.

Сьогодні, 4 червня, вже обрали запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою терміном в 60 діб одному з працівників патрульної поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції Івану Приходьку.

Підозрюваному у вбивстві хлопчика обрали запобіжний захід

Нагадаємо, 31 травня на Київщині дитина отримала поранення голови внаслідок випадкового пострілу. Згодом стало відомо, що стріляти в дитину могли поліцейські. З'ясувалося, що поліцейський "пристрілював" рушницю, коли випадково один постріл влучив на подвір’я, де у той час гуляв малолітнй хлопчик.

За попередніми висновками медиків, хлопчик отримав тяжке поранення голови, відкриту черепно-мозкову травму. Він потрапив у реанімаційне відділення. Згодом стало відомо, що дитину перевезли на лікування до столиці. 3 червня у лікарні помер 5-річний хлопчик Кирило, який став жертвою двох п’яних поліцейських у Переяславі-Хмельницькому на Київщині. У зв’язку із цим прокурори вирішили змінити підозру з перекваліфікацією скоєного злочину.

Луценко повідомив, що підписав листа на ім’я міністра МВС Арсена Авакова з вимогою "зняти відповідального за п’яне дикунство керівника райвідділу поліції". Аваков наразі ситуацію із причетністю поліцейських до загибелі дитини не коментував.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ