Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд оголосив перерву у засіданні щодо обрання Єфремову запобіжного заходу

Печерський районний суд Києва оголосив перерву у засіданні щодо обрання колишньому керівнику парламентської фракції Партії регіонів, екс-голові Луганської облдержадміністрації Олександру Єфремову запобіжного заходу.

Таким чином, суд задовольнив клопотання сторони захисту, перерву оголосили на 40 хвилин.

Адвокати попросили суд надати час для ознайомлення з текстом підозри.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, біля будівлі суду зібралося близько півсотні людей, вони тримають в руках плакат «Реваш не пройде!».

30 липня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що колишній голова парламентської фракції Партії регіонів та екс-голова Луганської облдержадміністрації Олександр Єфремов затриманий за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України. Луценко згодом повідомив, що після затримання Єфремова доправили до слідчого ізолятора СБУ.

В партії «Опозиційний блок», членами якої є багато колишніх однопартійців Єфремова, його затримання назвали «репресіями проти опозиції».

Навесні цього року Генеральна прокуратура закрила кримінальне провадження проти Єфремова, відкрите за підозрою в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі.

Печерський районний суд Києва також вирішив повернути Єфремову заставу в сумі 60 тисяч 900 гривень. Водночас проти Єфремова розглядається провадження щодо заволодіння державними коштами та голосування за «диктаторські закони».

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ