Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд визнав роботу евакуаторів у Львові незаконною, - прокуратура

Сьогодні, 9 січня, Галицьким районним судом Львова ухвалено рішення у провадженні за позовами прокуратури Львова та однієї з громадських організацій про скасування положень рішення виконавчого комітету Львівської міської ради, якими затверджено порядок роботи евакуаторів у місті. Прес-служба прокуратури міста Львова.

Нагадаємо, згідно з чинним законодавством, тимчасове вилучення автомобілів за допомогою спеціальної техніки повинне здійснюватися лише працівниками Державтоінспекції. Усупереч цим вимогам, вказаним актом ЛМР надано право приймати рішення щодо переміщення транспортних засобів уповноваженим особам міської ради і працівникам низки комунальних та інших підприємств міста. З огляду на такі порушення, судом згадані позови задоволено, а зазначені положення рішення виконкому ЛМР визнано незаконними та скасовано.

Крім цього, на цей час за постановою прокуратури Львова, Львівська об’єднана фінансова інспекція у Львівській області перевіряє законність використання й отримання ЛКП «Львівелектротранс» коштів від громадян за евакуацію транспортних засобів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ