Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд заарештував Мангера із правом застави

Голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, якого підозрюють в організації вбивства активістки і радниці мера Херсона Катерини Гандзюк, судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Про це повідомляє УП з посиланням на Insider.

Шевченківський районний суд Києва  арештував Мангера до 3 березня із правом внесення застави. Сума застави - 2 млн 497 тис грн.  

Після оголошення рішення суду адвокат Мангера Дмитро Ільченко заявив, що у його підзахисного немає таких коштів.

"У Мангера немає таких коштів. Ми будемо залучати боргові кошти. В тому числі я позичу Владиславу Мангеру. А також будемо звертатись до тих, хто обіцяв допомогу".

Мангера арештували в залі суду і доставлять в СІЗО.

Захист Мангера клопотав про обрання запобіжного заходу  не пов’язаного з триманням під вартою і апелював до того, що сам Мангер з’являється до суду і не буде нікуди тікати.

Прокуратура клопотала про обрання Мангеру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 3 березня без застави.

За твердженнями прокуратури, Мангер має будинок у Відні і може втекти, обвинувачення стверджує, що якщо чиновник залишиться на свободі, то може знищити докази причетності до вбивства активістки.

Попередньо в суді було досліджено близько 500 сторінок документів із клопотання прокуратури про арешт Мангера, зокрема – протоколи допиту підозрюваних, свідків, слідчих експериментів та висновки експертів та лікарів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ