Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд заарештував з можливістю внесення 30 млн грн застави екс-співробітника Одеської митниці

Шевченківський райсуд Києва виніс рішення про арешт з правом внесення застави в 30 млн грн екс-співробітника Одеської митниці Дениса Амінева, підозрюваного в причетності до крадіжки заарештованих контейнерів з нерозмитненим вантажем орієнтовною вартістю 154 млн грн, повідомила прес-секретар Державної фіскальної служби (ДФС) Наталія Непряхіна.

Згідно з оприлюдненим Н.Непряхіною в неділю на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомленням, Д.Аміневу обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб.

"Вилучені в ході слідства відео з камер спостереження і показаннями свідків встановили причетність Амінева до присвоєння заарештованого товару, який вивезли вантажним транспортом під видом переміщення в інший склад. Важливо! Ніхто зі співробітників Одеської митниці, як писали ЗМІ, не затриманий. Причетність групи митників до діяльності Амінева навіть не розглядається", - додала вона.

Як повідомлялося, 8 серпня в.о. голови Державної фіскальної службі Мирослав Продан повідомив, що співробітники ДФС затримали колишнього співробітника Одеської митниці Дениса Амінева, підозрюваного в причетності до крадіжки заарештованих контейнерів з нерозмитненим вантажем (орієнтовна вартість 154 млн грн).

"Співробітники ДФС затримали відому в певних колах людину, колишнього співробітника Одеської митниці, діяльність якого пов'язують з контрабандою, - Дениса Амінева. Його підозрюють у причетності до крадіжки заарештованих товарів", - написав М.Продан на сторінці у Фейсбуці.

За його даними, йдеться про 37 контейнерів із нерозмитненим вантажем орієнтовною вартістю 154 млн грн, які зберігалися на території митного поста "Одеса-Центральний".

Інтерфакс-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ